Vi er vilde med cookies - og specielt dem med chokolade i.
Men cookies er ikke bare cookies. De findes nemlig i tusind forskellige afskygninger. Nogle cookies bages, så de er sprøde og crunchy, mens andre bages, så de endnu er bløde.
Vi er især vilde med cookies, fordi der er evig smagsgaranti på de søde småkager, og så kan de bages lynhurtigt med ganske få ingredienser.
Småkagen stammer oprindeligt fra oldtidens Persien, hvor bagerne brugte dem som en lille bagetest, hvor de kunne afprøve ovnens temperatur, inden de lod den rigtige kage bage.
I dag er de små kager dog ikke længere blot en prøve, og den lille runde cookie er gået hen og blevet en af verdens mest populære småkager.
Opskriften på de klassiske cookies med chokolade er derfor ofte den, vi griber ud efter, når hele familien, vores søde kollegaer eller hjælpsomme naboer skal forkæles med søde godter, men vi er heller ikke blege for at bage dem blot til os selv, og kagedåsen er som regel tom lang tid før forventet!
Den bedste cookie er efter vores mening en cookie, der har den perfekte kombination af en sprød overflade og en dejlig blød kerne, og vores humør topper især, hvis dejen tilsættes lækre chokoladestykker eller saltkaramel.
Her deler vi vores bedste opskrift på cookie med chokolade. Skynd dig at snuppe den, før vi fortryder!