Sådan laver du salat med laks, avocado og croutoner
Croutoner: Bryd brødskiverne i mindre, grove stykker.
Pil og hak hvidløg. Rist brødstykkerne i olivenolie på en pande ved middel varme.
Tilsæt hvidløg, når brødstykkerne er gyldne og sprøde, og lad det stege med på panden i ca. 1 minut. Krydr herefter croutonerne med salt.
Skyl hjertesalat, og del den i blade.
Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern.
Anret salatblade og avocadotern på et fad.
Skær laks i mindre stykker, og fordel dem oven på salaten. Top med plukket dild.
Dressing: Rør honning, eddike og olie sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Dryp dressingen over salaten, og top med croutoner lige inden servering.
I videoen herunder kan du se tre måder, du også kan tilberede din laks på, hvis du ikke bruger røget laks i skiver.