Sommertid er grilltid, og grillmad er gæstemad. Læg marineret kød og fisk på grillen sammen med sæsonens sprøde grøntsager, og server det med skønne salater og lækre tapenader. Nyd sensommeren med denne lærke forret, så vil din middag blive husket.
i baconsvøb(24 stk.)
Det skal du bruge:
Søde abrikoser med lun gedeost
i små pakker af sprød bacon.
24 tørrede abrikoser
220 g frisk gedeost
4 spsk. finthakket timian
havsalt og friskkværnet peber
12 stykker bacon
24 tandstikkere
Frisk timian
Sådan gør du:
Skær abrikoserne op med en lille urtekniv i den ene side, så fyldet kan komme i. Rør gedeost med timian, salt og peber. Del baconstykkerne midtover. Fyld abrikoserne med gedeostefyldet, svøb dem i bacon, og hold dem lukket med en lille tandstikker. Gril dem i et par minutter på hver side på en varm grill eller grillpande.