Grønt

Rød salat med mørke bær

Lav en smuk rød salat af rødbedeblade, rødkål, brombær, solbær, blåbær og dejlig gedeost.
af redaktionen 28.08.2015

Den 20. og 27. september 2015 holder Mad & Bolig et kæmpe event under titlen "Forkæl dig selv", hvor vi blandt andet byder på lækker gourmet-middag. Denne salat er del af middagen, og du kan lære at lave den her og læse meget mere om det eksklusive event herunder:

Rød salat med mørke bær

Antal: 4 personer

Ingredienser til salaten:

  • 1 lille rødkål1 bk. Brombær
  • 1 bk. Solbær
  • 1 bk. Blåbær
  • 1 bk. Rødbedeblade
  • 1 dl. Solbær eddike
  • 2 dl. God olivenolie
  • 200 g. Gede/fåre ost (feta)
  • Salt
  • Peber
  • Lidt honning

Sådan laver du salaten:

  1. Dressing: Tag ¼ af hver bakke bær og blend det sammen med solbær eddiken, olivenolien, salt, peber og honning.
  2. Salat: Det lille rødkål halveres, stokken skæres fra og kålen skæres tyndt fra top mod bund. Rødbedebladene skylles. Kål, rødbedeblade og de resterende bær vendes med dressingen. Kommes i serveringsskål og osten smuldres ud over.

Her kan du se den øvrige menu og resten af programmet til "Forkæl dig selv"!

Menu - Hindsgavl Slot (20. september 2015 kl. 10-17)

  • Kuller i sprød pakke med løgmarmelade med krondild og citron
  • Mini ”tartelet” med stuvning af karl johan svampe og timian
  • Mini hotter med dyrekølle, trøffelmayo, sprøde løg og dehydreret solbær
  • Syltede skorzonerrødder fra haven med Melfar skinke
  • Wrap med stegt kylling, saltede agurk, søde rabarber og persille creme
  • Gede friskost iscreme med frisk brombær, rødbede sirup og rugbrøds crumbel
  • Citron macaroon

Menu - Marienlyst Strand og Badehotel (27. september 2015 kl. 10-17)

  • Rødspætte, cremet pickles og grillet citron
  • Rødsalat, mørkebær og saltost
  • Velfærdskylling, svampe mayo og surt
  • Juice med æbler, havtorn, gulerod og et touch af ingefær
  • Sunde snacks med tranebær
  • Solbærkage

Du kan også...

  • Møde Masterchef-dommeren fra TV3 Thomas Castberg. Lure ham teknikkerne af, og høre ham fortælle om, hvordan du opbevarer og tilbereder god mad med masser af velsmag trin for trin.
  • Møde slotskonditor på Kokkedal Slot Torben Bang, der giver dig masser af fif og inspiration og fortæller om principperne bag god bage- og dessertkunst. Der er naturligvis smagsprøver på de søde sager.
  • Lære meget mere om eksklusive vine, portvine og champagne.
  • Møde den inspirerende indretningsekspert Nanett Nielsson, der er enestående god til at mikse og matche farver og mønstre og stadig bevare den skandinaviske enkelthed.

Alt dette får du:

  • Inspirerende foredrag med fokus på indretning, mad og rejser
  • Morgenmad
  • Frokost og søde lækkerier
  • Smagsprøver
  • Lækre præmier
  • Goodiebag

Datoer for arrangementet:

  • Hindsgavl Slot, Middelfart
    Søndag den 20. september 2015 kl. 10-17
  • Marienlyst, Strand- og badehotel Nordsjælland
    Søndag den 27. september 2015 kl. 10-17

SÆRPRIS FOR MIT MAD & BOLIG-MEDLEMMER: 645 kr. inkl. goodiebag.

Køb din billet med medlemsrabat her! (link fjernet)

Er du ikke medlem af Mit Mad & Bolig, kan du blive det gratis HER, og kan kort herefter logge ind til medlemsbestillingen.

Sponsoreret indhold