Har du det også indimellem sådan, at ikke alt behøver at være, som det plejer? Så byd indenfor til julemiddag for enhver smag, hvor der både er plads til velsmagende indbagt andesteg, en vegetarisk julesauce og en frisk, sprød rødkålssalat!
Får du en vegetar til bord juleaften, eller har du bare lyst til at prøve noget nyt? Lav den lækreste indbagte svampesteg med masser af saft, kraft og smag!
Rødkål hører julen til, og ofte bliver den serveret i en lun version. Trænger du til lidt fornyelse på bordet sammen med den fede julemad, finder du her opskriften på en sprød og forfriskende rødkålssalat.
Du kan sagtens lave en julesovs med masser af smæk på smagen uden at bruge stegesky fra and eller flæskesteg. Her får du opskriften på vegetarisk julesauce med velsmag!
Giv de brunede kartofler et tvist, og tilføj en smule honning til den søde, klistrede sukkermasse. Du får opskriften her!
Lag på lag af tynde kartoffelskiver og fløde. De klassiske flødekartofler holder stadig, og de kan både serveres til en traditionel hamburgerryg, men de er også gode med en grøn salat og godt brød.
Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på flødekartofler. Find opskriften her: Flødekartofler.