Mad

Fra Wassims sorteste gryde

Han herser rundt med andre, men hvad sker der, når han selv går i gryderne? Wassim Hallal fra Helvedes Køkken har sammensat en to retters menu til Mad & Bolig. Prøv den og følg finalen på TV2. Den nye ’Wassims kogebog’ med hverdagsretter for gourmeter udkommer til august.
af REdaktionen, foto: Claes Bech-Poulsen fra bogen 'Livretter'25.05.2010

Wassim Hallal er 29 år og medejer af restaurant Frederikshøj i Århus. Han kom fra Beirut til Danmark som femårig og er vokset op i Vesløs i Thy. Wassim Hallal er uddannet kok og har blandt andet arbejdet på Hotel d'Angleterre, Formel B i København og Hotel Scoldeshoff i Belgien. På Molskroen var han køkkenchef fra 2003 til 2006, og siden blev han køkkenchef på Restaurant WH i Danmarks Japanske Have. Han har deltaget og vundet priser ved en lang række konkurrencer, blandt andet vandt han Årets ret for en forret fra Restaurant WH i 2007, og i 2008 udkom hans kogebog Livretter på Politikens Forlag. Sin tv-debut fi k han som 'the bad guy' i den danske version af Gordon Ramsays berømte Hells Kitchen, Helvedes Køkken på TV2 i år.

Kalvemørbrad med selleri og lakrids Polarstang 2010

Sponsoreret indhold