Desserter og kager

Slikkepinde af cookie dough

Er du også typen, der elsker at slikke skålen ren for kagedej, er disse slikkepinde lige noget for dig! Prøv denne nemme opskrift på slikkepinde af cookie dough.
af redaktionen 29.09.2017

Nogen gange er kagedejen bedre end selv den færdigbagte kage – ikke sandt? Hvis du er enig i dét, får du her opskriften, der opfylder (næsten) alle dine drømme.

Tip: Beregn mere end én slikkepind til hver. De forsvinder lynende hurtigt!

LÆS OGSÅ: Ribsispinde med karamel-chokoladeovertræk

Opskrift på slikkepinde af cookie dough

Tid: 30 minutter. Frysetid: 30 minutter.
Opskrift til 12 stk.

INGREDIENSER

  • 60 g blødt smør
  • 60 g rørsukker
  • 60 g hvedemel
  • korn af ½ vaniljestang
  • 1 knsp. Salt
  • 30 g mørk chokolade
  • små træpinde

Pynt:

  • 100 g mørk chokolade
  • frysetørrede hindbær

FREMGANGSMÅDE

1. Kom smør, sukker, mel, vaniljekorn og salt i en skål, og ælt dejen grundigt sammen til en ensartet masse.

2. Hak chokoladen mellemgroft, og ælt chokoladestykkerne ind i dejen.

3. Rul dejen til små kugler, og stik træpinde ind i kuglerne. Læg slikkepindene i fryseren i ca. 30 minutter

4. Pynt: Smelt forsigtigt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den over i et lille glas. Dyp 1 slikkepind ad gangen ned i glasset med chokolade, og rul den derefter i frysetørrede hindbær. Gentag med resten af slikkepindene. Opbevar dem i køleskabet.

Sponsoreret indhold