Slikkepinde af cookie dough
Nogen gange er kagedejen bedre end selv den færdigbagte kage – ikke sandt? Hvis du er enig i dét, får du her opskriften, der opfylder (næsten) alle dine drømme.
Tip: Beregn mere end én slikkepind til hver. De forsvinder lynende hurtigt!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Opskrift på slikkepinde af cookie dough
Tid: 30 minutter. Frysetid: 30 minutter.
Opskrift til 12 stk.
INGREDIENSER
- 60 g blødt smør
- 60 g rørsukker
- 60 g hvedemel
- korn af ½ vaniljestang
- 1 knsp. Salt
- 30 g mørk chokolade
- små træpinde
Pynt:
- 100 g mørk chokolade
- frysetørrede hindbær
FREMGANGSMÅDE
1. Kom smør, sukker, mel, vaniljekorn og salt i en skål, og ælt dejen grundigt sammen til en ensartet masse.
2. Hak chokoladen mellemgroft, og ælt chokoladestykkerne ind i dejen.
3. Rul dejen til små kugler, og stik træpinde ind i kuglerne. Læg slikkepindene i fryseren i ca. 30 minutter
4. Pynt: Smelt forsigtigt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den over i et lille glas. Dyp 1 slikkepind ad gangen ned i glasset med chokolade, og rul den derefter i frysetørrede hindbær. Gentag med resten af slikkepindene. Opbevar dem i køleskabet.