Der er mange forskellige varianter af fastelavnsboller, der er dem med wienerbrødsdej, så er der dem med en almindelig gærdej, og så er der luksus udgaven af fastelavnsbollen, der kan laves på en luftig vandbakkelsesdej!
Fyldet kan også variere fra de klassiske fastelavnsboller med creme og flødeskum til en lækker fastelavnsbolle med æblefyld eller marcipanremonce.
Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor lækre dine hjemmelavede fastelavnsboller kan blive.
Børn er vilde med fastelavn, så de skal selvfølgelig have lov til at være med i køkkenent, når der skal kreeres fastelavnsboller. Pynt jeres fastelavnsboller med chokoladeglasur eller en fin farverig glasur eller måske en lækker lakridsglasur - drys lidt fint krymmel, frysetørret hindbær eller finthakkede pistacienødder på glasuren, så du kan servere flotte og festlige fastelavnsboller, der med sikkerhed er et hit hos både store og små.
Læs også: Bag sunde fastelavnboller