Desserter og kager

Halvkugler af karameliseret hvid chokolade

Vidste du, at du kan trylle hvid chokolade om til den lækreste karamel?
af Maja Ambeck Vase 17.10.2012

Ingredienser:
Amedei Toscano White eller anden hvid chokolade af god kvalitet
Fleur de sel

Hak chokoladen groft. Bag chokoladen i et ovnfast fad ved 120 grader i en time til halvanden. Rør rundt i massen med en gaffel hver 10. minut. Bliv ikke bekymret, når massen begynder at klumpe. Det skal den. Den vil karamellisere og blive flydende senere. Fyld den karamelliserede chokolade i en chokoladeform, og sæt den på køl.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag chokoladerne ud af formen, og drys med fleur de sel.

Tip 1! For at få et godt resultat er det vigtigt at bruge en chokolade af god kvalitet.
Tip 2! Du kan købe Amedei Toscano White hos Chokomania (www.chokomania.dk)

Prøv også:

Nøddekage med appelsin, kanel og mørk chokolade

Trøffelkugler med passionsfrugt

Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade