Server en lækker forret for dine gæster bestående af asiatiskinspireret østers. Retten kan også serveres som en lille snack før middagen med en god champagne til.
Læs også: Sådan åbner du en østers
Det skal du bruge til dine asiatiske østers:
2 personer
2 spsk sojasauce
1 spsk citronsaft
1 tsk mørk/kinesisk sesamolie
4-6 østers
2 tsk syltet ingefær
1 tsk gomashio/sesamsalt fra Urtekram
1 stk. forårsløg
Prøv også opskriften: Kartoffel-porresuppe med østers
Sådan gør du:
Bland sojasauce, citronsaft og sesamolie sammen. Åbn østers, eller få din fiskehandler til det. Læg østersene på et fad eller i små skåle hver for sig. Dryp 1 teske soja-citrussauce på hver østers og dernæst ½ teske syltet ingefær og et lille drys sesamsalt og fintsnittet forårsløg. Anret østersene i en skål med almindeligt groft køkkensalt evt. vendt med blomsterblade, og server med et glas champagne.
Læs også: 15 lækre forretter med fisk