Grønt

WEEKEND BITES | Raw-kage med mynte og kokos

En super lækker cremet raw-kage med mynte og kokos. Kagen smager skønt til en kop te eller kaffe. Få opskriften på her.
af redaktionen 26.01.2017

Den helt grundlæggende tanke inden for raw food-konceptet er, at næringsværdien i maden forsvinder, hvis det tilberedes i en temperatur på over 42 grader. Ved at spise maden rå eller tilberedt i lav temperatur er alle næringsstoffer bevaret. Herunder får du en lækker kage lavet ud fra raw food-konceptet.

LÆS OGSÅ:51% RAW | Få 2 lækre opskrifter

Raw-kage med mynte og kokos

INGREDIENSER:

Bund:

  • 200 g mandler
  • 100 g dadler uden sten
  • ½ dl vand

Fyld:

  • 2 dl kakaopulver
  • 50 g hasselnødder
  • 12 mynteblade
  • 3 spsk. kokosolie
  • 3 spsk. ahornsirup

Drys:

  • 3 spsk. finthakket mynte
  • 3 spsk. kokosmel
  • hindbærstøv

FREMGANGSMÅDE:

Blend mandler sammen med dadler; tilsæt vand, og blend til en ensartet masse. Fordel massen i en springform på 20 cm, hvor bunden er dækket med bagepapir.

Stil kagen i køleskabet i minimum 3 timer.

Drys med mynte, kokos og hindbærstøv.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Havremuffins med kanelfrosting

Sponsoreret indhold