Kål er bygget således, at det har en evne til at modstå vinter, sne og kulde, og du kan derfor have kål et langt stykke ind i efteråret og vinteren.
Desuden sker der det med kål, når du damper det, at det bevarer både struktur og bid.
Den er sund, lækker og til at betale - vi har masser af den og i mange forskellige typer og udformninger.
Der er derfor ingen undskyldninger for at eksperimentere med den lækre rødkål i køkkenet.
Denne opskrift på rødkål med sennep, tørret svinenakke og boghvede kan du både servere som en selvstændig frokostret eller som tilbehør - måske som en lidt anderledes rødkål til flæskestegen.
Er du til den mere klassiske rødkål, er der dog råd at hente her.
Vidste du desuden, at rødkål der vokser i sur jord, vil få røde blade, mens de vil blive blå i neutral jord.
Derfor har rødkål forskellig farve rundt om i verden.
Ved kogning vil rødkålen normalt farves blå, men hvis du tilføjer lidt eddike, beholder du den røde farve.
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave lun rødkål med tørret svinenakke og boghvede