Simremad hører vinteren til. De varmer, smager af vinter og så kan de laves på utallige måder med lige præcis de råvarer og ingredienser, du foretrækker.
Der er masser af fordele ved simremad. Du kan generelt bruge mange forskellige kødstykker og udnytte årstidens lækreste grøntsager, så retterne bliver smækfyldt med saft og kraft. Du har som regel nok mad til flere dage – og så er det tilladt at nyde et glas vin, imens du venter på, at gæsterne ankommer.
SE OGSÅ: Moussaka - den bedste græske opskrift
Vi har samlet 6 opskrifter på velsmagende gryderetter her! Velbekomme.
Braiseret svineskank med urter kan hamle op med de fleste kødretter. Få opskriften på den smagfulde ret her!
Vinteren kalder på gedigne gryderetter og langtidsstegte stege, der passer sig selv, mens du hygger dig med et glas rødvin og en god bog. Få opskriften på en lækker Coq au vin her!
På Sicilien er svinekød meget brugt i traditionelle retter, så hovedretten er braiseret svinekød i marsalavin med svampesauce, sprødstegte kartofler og en lille appelsinsalat. Få opskriften her!
Vinteren kalder på smagfulde retter, der emmer af gode råvarer. Server en delikat rødbedesuppe med langtidsstegt andelår, når det hele skal være ekstra godt. Find opskriften her!
Prøv den klassiske opskrift på en af danskernes foretrukne simreret - mørbradgryde med langtidsstegt svinekød. Få opskriften her!
Denne ragout er en rigtig hjertevarmer. Dens mange krydderier giver massere af smag og varme, og svampene sikrer en dyb umamismag, som kan omvende selv den største kødelsker. Få opskriften på den lækre simreret her!
SE OGSÅ: Lammekølle med rosmarin og fennikel