Fisk og skaldyr

Ceviche med laks, soja og citrongræs

Rå laks marineret med sojasovs, ingefær og citrongræs
af Pia Marie Molbech og Henrik Kerrn-Jespersen. Foto: Jacob Termansen.8.02.2010

(4 personer)
300 g frisk laksefilet
4 spsk sojasovs
2 spsk friskreven ingefær
1 stilk citrongræs
1 spsk finthakket rød chili
2-3 limefrugter
2 spsk finthakkede, friske
mynteblade
lidt fintstrimlet rødløg til pynt

Skær fisken i terninger og vend dem med sojasovs, ingefær, citrongræs skåret i meget tynde skiver, chili
og limesaft efter smag. Vend den hakkede mynte i cevichen og lad den trække i 1-2 timer, før den serveres. Pynt med strimlet rødløg før servering.

Se flere opskrifter på ceviche:

Eksotisk rejeceviche

Stærk æbleceviche

Sponsoreret indhold