De små chokoladebrud kan laves på ingen tid og smager helt himmelsk.
Den søde cremede Amedei Toscano White med fine noter af vanilje og mælk tilsat sprøde, syrlige hindbær og jordbær-stykker er smagsløgsforkælelse og svære at holde fingrene fra.
Du kan også gemme lidt pufsukker i chokoladen som et overraskende, festligt element. Bryder du dig ikke om eksplosioner i munden, kan du undlade det.
Chokoladebrud - det skal du bruge
5 store stykker
100 g Amedei Toscano White eller anden hvid chokolade
10 g pufsukker
Frysetørrede hindbær
Frysetørrede jordbær
Chokoladebrud - sådan laver du dem
Smelt chokolade i en skål over vandbad (og temperer den). Tag skålen af varmen, og rør pufsukker og lidt frysetørrede bær i. Bred hele herligheden ud på et skærebræt beklædt med bagepapir (så den har en tykkelse på knap 1 cm).
Drys med flere frysetørrede bær, og sæt så chokoladen på køl.
Skær chokoladen ud i små himmerigsmundfulde, og spis dem med dine kære.
Bliv inspireret til at lave dine egne desserter, is og kager med chokolade, og gør dit køkken til dit chokoladeværksted - besøg Chocolat.dk
Chokolade - få ideer til andre opskrifter med chokolade i galleriet nedenfor.