Chokolademousse er en klassisk dessert får et dejligt pift af appelsin i denne opskrift, der er et godt bud på en dessert til årets mange festlige sammenkomster.
Opskrift og18.12.2019foto Skovdalnordic.com.
6 personer
2½ dl piskefløde
200 g mørk chokolade
3 pasteuriserede æggehvider
125 g flormelis
1 usprøjtet appelsin
Evt. sukkerpynt og kandiseret appelsinskal
Sådan laver du chokolademousse med appelsin
Pisk fløden til skum.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad.
Pisk æggehviderne stive, og tilsæt flormelis.
Riv skallen af appelsinen fint, og pres saften.
Rør den let afkølede chokolade i æggehviderne, mens du pisker.
Tilsæt appelsinsaft og -skal, og vend fløden i.
Fordel moussen i glas, og sæt dem på køl 1 times tid inden servering.
Pynt evt. med sukkerpynt og kandiseret appelsinskal.