Nogen gange er kagedejen bedre end selv den færdigbagte kage – ikke sandt? Hvis du er enig i dét, får du her opskriften, der opfylder (næsten) alle dine drømme.
Tip: Beregn mere end én slikkepind til hver. De forsvinder lynende hurtigt!
Tid: 30 minutter. Frysetid: 30 minutter.
Opskrift til 12 stk.
INGREDIENSER
Pynt:
FREMGANGSMÅDE
1. Kom smør, sukker, mel, vaniljekorn og salt i en skål, og ælt dejen grundigt sammen til en ensartet masse.
2. Hak chokoladen mellemgroft, og ælt chokoladestykkerne ind i dejen.
3. Rul dejen til små kugler, og stik træpinde ind i kuglerne. Læg slikkepindene i fryseren i ca. 30 minutter
4. Pynt: Smelt forsigtigt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den over i et lille glas. Dyp 1 slikkepind ad gangen ned i glasset med chokolade, og rul den derefter i frysetørrede hindbær. Gentag med resten af slikkepindene. Opbevar dem i køleskabet.