Med en simpel chokoladekage går man sjældent galt i byen, men vil du tage din kagebagning til helt nye højder, bør du tænke over, hvordan du afstemmer det fede og søde med det lette og syrlige, og om kagen er bygget op efter den rette kombination af creme og noget bagt.
Prøv også: S'mores-tærte med chokolade
Chefkonditor for Cakenhagen, Torben Bang, deler sine bedste tips, så du kan kreere smukke og velsmagende kager. Det kræver øvelse at lære at bage og pynte på højde med de professionelle, men med de rette smagskombinationer når du langt! Ifølge Torben Bang er den perfekte kage nemlig bygget op efter blot fire elementer.
Bag en sommersmuk kage: Citronlagkage med blåbærfrosting
Se også: Sådan vælger du det rigtige drivhus
Chefkonditor, Torben Bang, har netop udgivet bogen Cakenhagen, som byder på opskrifter på tærter, mousse-kager, macarons og mange andre uimodståeligt smukke konditorkager. Traditionerne er tilført et moderne twist med særlig sans for æstetik og spændende smagssammensætninger - og så får du også opskriften på den legendariske Tivoli-kage!