En særlig anledning eller bare nogle særlige gæster. Der findes mange gode undskyldninger for at servere noget ekstra lækkert, og denne lagkage med marshmallows er absolut en af favoritterne, når det skal smukt og godt på kaffebordet.
Lagkagen her smager ikke bare vidunderligt, den er også en fest at se på. Og så er den nemmere at lave, end man skulle tro. Du får opskriften herunder og i galleriet nedenfor guider vi dig trin for trin til, hvordan du laver lagkagen.
Prøv også opskriften: Skumfiduser på pind
Chokoladeganachekage med marshmallowfondant og kandiserede roser
10-12 personer
Det skal du bruge:
5 lyse lagkagebunde, købt færdige
Chokoladeganache:
300 g mørk chokolade, 70 %
6 dl piskefløde, 38 %
Kandiserede roser:
4 -6 store rosenhovede
3 æggehvider, pasteuriserede
100 g sukker
Marshmallowfondant:
350 g marshmallows
500 g florsukker
Prøv også opskriften: Lagkage med hyldeblomst
Fremgangsmåde:
Chokoladeganache: Kog fløden op, og bræk chokoladen i mindre stykker. Hæld den varme fløde hen over chokoladen, og lad den smelte i 3-4 minutter. Pisk derefter cremen godt sammen, og sæt den på køl i mindst 4 timer. Pisk den derefter til en cremet ganache. Pas på, at du ikke overpisker ganachen, for så skiller den.