• 1 kg optøet helbladet spinat
• 300 g ricotta
• 2 æg
• 200 g revet parmesan
• Salt og peber
• 12 færdigbagte madpandekager
• 250 g tomatpuré
• 1 dl olivenolie
• 1 spsk. tørret basilikum
• 200 g revet mozzarella
Tilbehør: Grøn salat og eventuelt brød
Damp spinaten i en gryde, og lad den dryppe godt af. Når spinaten er afkølet, trykkes resten af væden ud af den. Hak spinaten groft, og bland den med ricotta, æg og revet parmesan i en stor skål. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen i et jævnt lag på hver pandekage. Rul pandekagerne sammen, og læg dem i et oliesmurt ovnfast fad. Varm tomatpureen igennem med olivenolie og tørret basilikum. Hæld tomatsaucen over cannellonierne, og drys med 1 spsk. tørret basilikum. Fordel den revne mozzarella over rullerne, og gratiner dem i ovnen ved 180° i 20 min. Server pandekagerne som grøn hovedret sammen med grøn salat og eventuelt brød.