Vi kender nok bedst churros, eller spanskrør, som vi kalder dem, fra Tivoli.
Churros laves af en vaffelagtig dej, der koges i friture. Hvis man ikke har prøvet at laves churros før, kan det virke lidt overvældende. Derfor giver vi dig her en trin for trin-guide med billeder til, hvordan du laver dine egne churros.
Prøv også opskriften på chokoladetoppe med karamel.
6-8 personer
• 250 g hvedemel
• 1 tsk. bagepulver
• 1-2 knivspidser salt
• 4 dl vand
• 1 spsk. olivenolie
• 2 l olie til friturestegning, fx vindruekerneolie eller majsolie
• 2 spsk. stødt kanel
• 2 dl rørsukker
Tilbehør:
• 1 l varm chokolade/kakao
• 2 dl flødeskum
Hold spansk aften med kartoffeltortilla til hovedret og churros til dessert
Trin 1Tip: Churros smager også skønt med vaniljeis eller softice som tilbehør.