Desserter

Pære til dessert

En frisk pære er et herligt mellemmåltid. Men prøv også at bruge frugten i din madlavning. Den smager skønt i både det salte og det søde køkken. Her får du en nem opskrift på en himmelsk crumble med pære.
af Madwork/Inge Skovdal13.08.2013Foto: Inge Skovdal/Skovdal & Skovdal Fotografi.
4 personer

Crunchy crumble med pære

  • 4 pærer
  • 1 dl lys muscovadosukker
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl mel
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl smeltet smør
  • Desuden: Flødeskum eller vaniljeis

Chrunchy crumble med pære - sådan gør du

Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær pærerne i mellemstore stykker. Bland sukker, havregryn, mel, solsikkefrø og smeltet smør i en skål. Læg pærestykkerne i 4 ovnfaste skåle, og fordel havregrynsblandingen ovenpå. Bag crumblen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°.

Tip!
Server din chrunchy crumble med pære, som den er, med en klat flødeskum, eller giv en god vaniljeis til.

Få flere skønne opskrifter med pærer her

Elsker du pærer? Læs mere om pærer her Prøv også at lave en skøn chutney med pære og chili. Få opskriften her Se, hvordan du laver marmelade med pære, fennikel og citron her

Sponsoreret indhold