En hjemmelavet islagkage er en rigtig festlig sommerdessert, som dine gæster altid vil sætte pris på.
Vaniljeisen kan du lave i god tid, inden du skal bruge den til din islagkage - hvis du kan holde fingrene fra den!
Kiksebund: Lav først en portion vaniljeis. Rengør jordbærrene, og blend dem. Kom dem i vaniljecremen, før du fryser den.
Smelt smørret. Blend Digestive-kiksene fint i en blender. Bland smør og "kiksemel". Mas kikseblandingen ud i bunden af en springform.
Hæld jordbærisen over, og frys din islagkage.
Myntejordbær: Rengør jordbærrene, og skær dem i skiver. Skyl mynten, og hak den fint. Pres appelsinsaft ud over jordbærrene, og kom rørsukker i. Vend jordbærrene et par gange med en ske.
Tag din islagkage ud 30 min. før, du skal servere den, og kom et lag myntejordbær på som pynt. Er der overskud af jordbær, så server dem i en skål ved siden af din islagkage.