Frøknækbrød: Kom frøene op i en skål sammen med salt. Hæld vand på, til det dækker. Stil skålen på køkkenbordet dækket af et viskestykke i ca. 3 timer, til frøene er blevet til en klistret masse.
Sæt ovnen på 150°. Fordel frømassen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag i ovnen, til knækbrødet er sprødt, ca. 1 time. Køl af, og bræk i mindre stykker.
Hæld vand, olivenolie, æblecidereddike, honning og salt op i en gryde, som bringes i kog.
Skær agurkerne i skiver på ca. 2 cm. Kom skiverne i en boks med låg. Hæld den varme lage over agurkerne, og læg låg på. Lad agurkerne køle af i lagen.
Anret agurkeskiverne på et fad, og nulr gedeost udover. Pynt med blade af mynte og fennikel eller dild. Dryp med syltelagen, agurkerne har ligget i, og drys med knækbrød.