Salat

Cremet waldorfsalat

Mortensaften står for døren, og traditionen tro skal der andesteg på menuen. Vi giver den fede and et syrligt modspil med en nem waldorfsalat, som kan røres sammen i et snuptag. Få opskriften her!
af Timm Vladimir.22.09.2021Foto: Columbus Leth.

Hjemmelavet waldorfsalat er den ultimative efterårs- og vintersalat, som takket være sin kombination af søde og syrlige smage matcher de lidt fede vinterretter perfekt. Vi serverer den gerne til anden på mortensaften og til årets store julemenu, men i virkeligheden kan den spises hver gang, der skal en god steg på menuen.

Det skal du bruge

  • 2 æbler
  • 5 stilke bladselleri
  • 150 g røde stenfri vindruer
  • 75 g valnødder
  • 200 g cremefraiche 18 %
  • 1 tsk. sukker
  • salt
  • citronsaft

Sådan laver du waldorfsalat

  1. Skær æbler i fine tern, snit bladselleri i tynde skiver, og halvér druerne. Hak valnødderne groft.
  2. Smag cremefraiche til med sukker, salt og citronsaft, og vend med æbler, bladselleri, druer og valnødder.
  3. Lad salaten trække på køl i 30 minutter.

Sponsoreret indhold