Lav en ny, spændende anretning med ribbensteg og frisk, sprød rødkålssalat - du får opskriften her!
Opskrift og foto: Inge Skovdal.20.11.2015
Vi elsker ribbensteg! Både på helt klassisk manér, og når den får nyt liv i andre spændende serveringer. Få opskriften på ribbensteg serveret på en bund af sprød rødkålssalat her!
Ingredienser
1 lille økologisk ribbenssteg, ca. 600 g, gerne fra dansk, fritgående svin
1 dl perlespelt
¼ lille rødkål
100 g tørrede abrikoser
2 æbler
100 g valnøddekerner
2 spsk. olivenolie
Salt
Sådan laver du ribbensteg med rødkålssalat
Steg ribbensstegen i ovnen ved 200° i ca. 1 time.
Kog perlespelten efter anvisning på pakken.
Snit kålen meget fint.
Skær abrikoserne i tern og æblerne i tynde både.
Hak valnødderne groft.
Vend det hele med den kogte perlespelt og olivenolie, og smag til med salt.
Skær den lune ribbenssteg ud i 8 chunks (eller skiver), og servér dem med rødkålssalat.