Sådan laver du dobbelt regnbuemarengs
Pisk æggehviderne stive – de skal være så stive, at de ikke løber ud, når du vender skålen på hovedet. Pisk derefter sukker, eddike og Maizena i hviderne.
Fordel marengsen i 3 skåle. Kom pink og lilla farvepasta i de 2 af dem, og lad den sidste forblive hvid. Rør farverne godt ind i marengsen, så der ikke kommer klumper.
Fyld en sprøjtepose med tylle med de 3 slags farvet marengs. Fyld posen op lagvis, så du sprøjter alle tre farver ud, hver gang du laver en marengs.
Sprøjt marengsene ud som flade roser. Der er plads til 16 på hver plade. Bag marengsene i ovnen ved 100° varmluft i 90 minutter.
Bring fløde og frysetørrede hindbær i kog. Hak den hvide chokolade fint, og kom den i en skål. Tag gryden af blusset, og hæld fløden over den finthakkede chokolade. Rør i chokoladen, indtil den er smeltet. Hæld massen i en sprøjtepose, og læg den i køleskabet, indtil ganachen er blevet fast i konsistensen.
Sprøjt ganache på en marengsbund, og læg en anden marengs på. Fortsæt med de øvrige marengs. Servér de søde marengskager til en god kop sort te eller kaffe.