Kæmpe Skildpadden fylder 50 år, og findes der bedre måde at fejre det på end at bage? Det synes vi ikke - og når du først du har prøvet disse macarons med kæmpe skildpadde, så vil du sikkert give os ret!
Først laver du macarons
Pisk æggehviderne luftige, og tilsæt sukkeret.
Pisk, indtil hviderne er næsten stive.
Sigt flormelis, mandelmel og kakao sammen.
Vend dette ned i de piskede æggehvider, og vend hele massen rundt, indtil dejen er glat.
Kom det hele i en sprøjtepose med en rund tyl, og sprøjt så ca. 40 små kager ud på bageplader beklædt med bagepapir.
Lad kagerne tørre på bagepladerne i minimum 45 minutter.
Bag dem så ved 125 grader i ca 25 minutter.
Tag kagerne ud af ovnen og stil dem til afkøling på en bagerist.
Har du en hang til søde sager, så skulle du prøve dem her
Mens kagerne køler af, laver du ganache:
Nyd dem kolde og afkølede!