Rør kødet godt sammen med salt, peber, æg, sennep, tomatpuré og oregano i en skål. Form farsen til helt små kødboller, og stil dem til side.
Pil løget, og skær det i både. Pil og hak hvidløg. Skyl squashen, halvér den på langs, og skær den i skiver. Skyl tomaterne, og halvér dem.
Læg ingredienserne i hver sin bunke i en sauterepande eller bredbundet gryde. Læg pastaen øverst sammen med basilikumstilke og soltørrede tomater. Drys med chiliflager og salt, og dryp med olie.
Hæld vand i gryden, og bring retten i kog. Lad den koge i 10-12 minutter ved høj varme, til vandet næsten er fordampet, og spaghettien er kogt mør. Rør i retten et par gange i løbet af kogetiden.
Steg kødbollerne på medium varme, mens retten simrer. Vend dem i one pot-pastaen umiddelbart inden servering.
Det er næsten et helt lille mirakel, når der pludselig står et måltid klar efter nogle minutter i gryden. I one pot-retter samles al maden i en gryde, og her står det og passer sig selv helt indtil servering. Her får du opskriften på en lækker one pot-pasta med kødboller, tomater og squash. Mums!
TIP Linguinepastaen er lidt tyndere og mere flad end almindelig spaghetti og er derfor nem at koge mør.