Chokolade må så absolut kunne varme ethvert hjerte. Forkæl dem, du holder af, med den skønneste chokoladelagkage med blød chokoladeganache og lækker saltkaramel. En opskrift der hurtigt kan gå hen og blive en ny favorit, når det kommer til gæstedesserter!
Flere lækre lagkager: Lagkage med hindbær- og chokoladecreme
Til ca. 10 personer
Chokoladeganache:
Prøv også: Passionslagkage med kokosfrosting
Saltkaramelmousse:
Chokoladeganache:
Saltkaramelsauce:
Måske du også vil kunne lide: Den lækreste lagkage med moccacreme og blåbær
TIP: Du kan også købe en færdiglavet karamelsauce.
Når du smelter chokolade over vandbad, skal du varme vand op i en gryde, der er ca. halvt fuld. Vandet skal holdes under kogepunktet. Hak chokoladen, og kom den i en skål, der kan tåle høje temperaturer. Placér skålen over det varme vand. Vær opmærksom på, at hverken damp eller vand må komme i kontakt med chokoladen. Du kan også varme din chokolade op i mikroovnen ved lav effekt under jævnlig omrøring.