Foråret er så småt i gang, og vi længes efterhånden efter de friskere råvarer. Stenbiderrognen kaldes også dansk kaviar, da den er et godt alternativ til den ægte og meget dyrere kaviar, størrognen. Servér den lækre stenbiderrogn ovenpå en portion sprøde minivafler, og du har den skønneste forret.
Flere lækre forretter: Mimoseæg med asparges og laks
Vafler:
Cremefraichedressing:
Se også: Blinis med stenbiderrogn
Servering:
Vafler:
Dressing:
Servering:
FÅ MEGET MERE INSPIRATION TIL SKØN FORÅRSMAD I DET NYE ISABELLAS
TIP: Stenbiderens rogn er frisk, salt og rosafarvet, og den ligger i hinder. For at løsne hinderne skal du først fjerne de største hinder med fingrene og derefter lægge rognen i en skål med koldt vand. Pisk med et metalpiskeris, til hinderne slipper, og sigt derefter vandet fra. Lad rognen dryppe af, smag til med salt, og lad den trække et par timer. Så er stenbiderrognen klar til servering.