Aftensmad

Sommermenu: Kalkunbryst og aspargessalat med jordbærvinaigrette

Nogle af sommerens skønneste afgrøder er i sæson netop nu, og det gælder om at nyde godt af dem, inden de forsvinder igen. Vi har kreeret et måltid med friske asparges, sommersøde jordbær og sprøde kartofler.
Opskrifter og26.06.2018foto: Inge Skovdal / skovdalnordic.com

Asparges, nye kartofler og de første røde jordbær er noget ganske særligt, men sæsonen er desværre ikke så lang. Derfor gælder det om at integrere de gode råvarer i alle former for retter, så længe det kan lade sig gøre.

Prøv også: 8 sommerlige is-opskrifter

Vi har samlet årstidens skønneste afgrøder i et måltid, der med garanti vil imponere dine gæster; farseret kalkunbryst med hasselbackkartofler og aspargessalat med avocado agurk og jordbærvinaigrette.

Se også: Sommerlige forrretter: 10 nemme opskrifter

Se hele opskriften på faseret kalkunbryst med sommerskønt tilbehør:

Sommermenu: Kalkunbryst og aspargessalat med jordbærvinaigrette

Sponsoreret indhold