Forretter

Små bagte kartofler med stenbiderrogncreme og rejer

I februar og marts er det højsæson for stenbiderrogn, så det gælder om at tænke den perlende delikatesse ind i så mange retter som muligt. Denne opskrift giver dig et velsmagende eksempel på, hvordan man bl.a. kan bruge stenbiderrogn.
af skovdalnordic.com16.01.2020
6 personer

Små bagte kartofler med stenbiderrogncreme og rejer

  • 600 g små kartofler
  • 1 lille rødløg
  • 100 g stenbiderrogn
  • 1 dl cremefraiche 9%
  • 1 bakke karse
  • 100 g rejer

Sådan laver du Små bagte kartofler med stenbiderrogncreme og rejer

  1. Lav et lille snit øverst på hver kartoffel, og bag dem i ovnen ved 190° i 1 time.

  2. Lav et kryds med en kniv øverst på hver kartoffel, og giv dem et lille tryk.

  3. Lad dem afkøle, og lav cremen.

  4. Hak løget fint.

  5. Rør halvdelen af stenbiderrognen med cremefraiche, ½ bakke karse, rødløg og rejer.

  6. Læg 1 skefuld fyld i hver kartoffel, og pynt med resten af karsen og stenbiderrognen.

Mangler du en drink til forretten?

Sponsoreret indhold