Desserter

Hjemmelavet kærnemælkskoldskål

Her får du opskriften på den bedste hjemmelavede kærnemælkskoldskål! Nyd den med kammerjunkere til!
af Cecilie Fahlström11.06.2020Foto: Stine Christiansen.
4 personer

Kærnemælkskoldskål

  • 1 vaniljestang
  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 6 spsk. sukker
  • 8 dl kærnemælk
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 pose kammerjunkere

hjemmelavet kærnemælkskoldskål - Sådan gør du

  1. Skær vaniljestangen over på langs, og skrab kornene ud.
  2. Hæld vaniljekorn, æggeblommer og sukker i en skål, og pisk ved høj hastighed, indtil massen bliver tyk, og sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt kærnemælken under piskning, og smag til med citronsaft.
  4. Opbevar koldskålen i køleskabet inden servering, og servér med kammerjunkere.

Sponsoreret indhold