Mangler du inspiration til forretten nytårsaften? Vi har samlet alle de bedste forretter med laks lige her.
1 vaniljestang
4 dl vand
2 dl sukker
1 stykke citronskal på ca. 3 cm
Flæk vaniljestangen. Kom alle ingredienser i en gryde, og lad lagen koge op og herefter simre i ca. 5 minutter, til den er tyknet lidt og har konsistens som en tynd sirup. Lad herefter siruppen køle af.
Læg rosmarinkvistene på et spækbræt, og bank let på dem med skaftet af en kniv el.lign.
Bland sirup, gin, ingefærlage og rosmarin i en shaker med isklumper, og ryst, til det er godt blandet.
Fordel ingefæren i 4 glas, og hæld blandingen fra shakeren over. Top med champagne, og servér med det samme med en lille kvist frisk rosmarin i hvert glas.
Skrab kødet ud af mangoen, og blend det med citronsaft og passionsfrugtjuice.
Bland med de øvrige ingredienser undtagen champagnen i en shaker.
Ryst grundigt i 20-30 sekunder, og fordel derefter drikken i 4 glas. Top med champagne, og servér.
Blend hindbær, sirup, vaniljepulver og 1 dl champagne.
Fordel blandingen i 4 glas, top med resten af champagnen, og servér.
Fordel 5-6 isklumper i store glas.
Hæld juice, champagne og Grand Marnier over isklumperne, og rør hurtigt rundt med en teske, så alle væskerne blandes.
Hæld grenadine over i en tynd stråle i hvert glas. Servér med det samme.
Bland Lillet Blanc, grenadine, sirup og isterninger i en shaker, og ryst grundigt.
Fordel drikken i store, smukke champagneglas, og drys granatæblekernerne over.
Top med kold champagne, og servér.
Har du styr på kransekagen? Få vores trin-for-trin guide her.