Drinks & Cocktails

Drink med gin og pære

Når rosmarinen står på sit højeste, og pærerne begynder at falde ned fra træerne, kan du bruge begge dele til en frisk drink med gin og danskvand!
Opskrift og foto: Winnie Methmann5.10.2023
1 personer

Ingredienser

  • 3 pærer
  • 2-3 kviste rosmarin
  • 100 g sukker
  • 1 dl vand
  • Isterninger
  • 5-10 cl gin
  • 1,5 dl danskvand

Drink med gin og pære

  1. Skær 2 af pærerne i grove stykker, og fjern kernehusene.
  2. Kom stykkerne i en gryde, og tilsæt 1-2 kviste rosmarin, sukker og vand. Kog op, og lad blandingen koge ved middelvarme i ca. 20 minutter, til den er tyknet.
  3. Lad pære-rosmarinsiruppen køle helt af, og hæld den igennem en si.
  4. Fyld et glas med isterninger. Tilsæt gin, danskvand og 1-2 spsk. pære-rosmarinsirup.
  5. Skær tynde skiver frisk pære på et mandolinjern.
  6. Pynt glasset med 1-3 skiver pære samt en kvist rosmarin, og servér.

Sponsoreret indhold