Tilbehør

Lynsyltede kejserhatte og perleløg med krydderier

Syltede svampe giver en frisk og syrlig nuance, der passer perfekt til paté eller madder, du normalt ville bruge syltede topping til. Få den nemme opskrift her.
af Carsten Kyster9.02.2021Foto: Colombus Leth.

Syltede svampe og perleløg

  • 300 g små kejserhatte
  • 300 g perleløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. sukker
  • 2 dl eddike
  • 1 spsk. salt
  • ¼ bundt estragon
  • ¼ bundt timian

Sådan sylter du svampe og løg:

  • Rens svampe og perleløg.

  • Rist svampene i olivenolie i en lille gryde i ca. 2 minutter.

  • Tilsæt perleløg, sukker, eddike og salt.

  • Lad det simre i 15 minutter på svag varme.

  • Tilsæt grofthakkede krydderurter.

  • Kom svampe og løg i rengjorte glas, mens de stadig er varme, og luk låget.

  • Køl glasset ned. Holder sig i ca. 6 måneder.

Sponsoreret indhold