Kog vand, smør og salt i en gryde.
Rør sukker og mel i, og pisk, indtil dejen slipper gryden.
Hæld dejen i en skål.
Når den er fingervarm, tilsætter du æggene 1 ad gangen.
Hæld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt ca. 10 stænger, der måler ca. 1½ cm x 10 cm, på en plade med bagepapir.
Bag eclairene ved 190° i ca. 25 minutter. Du må ikke åbne ovnen de første 15 minutter.
Lad dem afkøle helt, og skær dem i halve på langs.
Pisk fløden til skum.
Mos 100 g hindbær med en gaffel, og kom dem i skummet – evt. sammen med lidt flormelis.
Hæld det i en sprøjtepose, og fyld eclairbundene – gem lidt til pynt. Du kan evt. også lægge nogle hele hindbær oven på skummet.
Læg låget på.
Sæt 3 små klatter flødeskum på toppen af hver eclair, og placér et hindbær ovenpå inden servering.