Servér brandvarm cannelloni med frisk mozzarella - det er nem og lækker hverdagsmad! Snup opskriften på cannelloni lige her.
af Redaktionen.8.03.2022
Det skal du bruge:
350 friske lasagneplader
400 g frisk mozzarella
200 g feta
2 dåser flåede tomater
1 potte basilikum
Lidt smør eller olie
Sådan laver du cannelloni
Tænd ovnen på 180°.
Rul lasagnepladerne ud, og skær dem i ca. 12 kvadrater.
Riv mozzarellaen i mindre stykker, og del fetaen i 12 skiver.
Del de flåede tomater på langs. Gem tomatsaucen. Fordel 2/3 af mozzarellaen samt feta, tomater og lidt basilikum på midten af hver lasagneplade, og rul dem til rør.
Smør 1 stort eller 2 små ovnfaste fade med smør eller olie. Læg cannellonirørene i. Dryp tomatsaucen over, og drys med resten af mozzarellaen.
Bag cannellonierne i ovnen i ca. 15 minutter.
TIP. Vil du have mere fyld i cannellonierne, kan du tilsætte fersk laks, som ikke kræver lang tid i ovnen.