Små hapsere med fjordrejer
Server fjordrejer som lækre godbidder til dine gæster. Her får du en lækker opskrift på fjordrejer på toast med gedeost og radiser.
Op til påske glæder vi os over udsigten til veldækkede påskeborde, der bugner af klassikere fra det danske køkken. Men er du den sidste vært i rækken af påskemiddage, garanterer vi, at dine middagsgæster vil sætte stor pris på at blive overrasket med nye sammensætninger på smagsfronten.
Det gode, traditionelle påskebord kan ikke erstattes af noget andet, men det kan være sundt at give enkelte af de gamle travere en tiltrængt pause.
Supplerer du den klassiske påskemenu med en enkelt smagsdebutant eller to, vil du opleve, at de nye smagsindtryk vil løfte hele påskemenuen og efterlade dine gæster med velfyldte maver, mættede smagsløg og nye smagsindtryk, de sent vil glemme.
Server fjordrejer som lækre godbidder til dine gæster. Her får du en lækker opskrift på fjordrejer på toast med gedeost og radiser.
Med tre simple basisingredienser kan du bage en skøn, engelsk kageklassiker. Her får du opskriften på shortbreadkage i en stor, florlet version!
Se, hvordan du laver en lækker lammekrone med massere af sunde råvarer!
Server en lækker forret, der smager af forår. Her får du opskriften på lækre mimoseæg med grønne asparges, røget laks og ørredrogn.
Desserter behøver ikke nødvendigvis at være søde. Vi har fremtryllet en smuk parfait tilsat kaffens gode bitterhed. Få opskriften her!
Få opskrifter til en lækker salat med asparges blandet med daddeltomater og fetaost.
Påske og ferie betyder forkælelse. Her får du opskriften på påskeæg med citronlikør og hvid chokolade, så du kan forkæle dig selv eller dine påskegæster!
Få inspiration til en lækker menu til påskefrokosten med ravioli, stegt lammefilet og mandelkager med citron, og forkæl både smagsløg, venner og familie!