Se også
Kog perlespelt efter anvisningen på pakken.
Afkøl.
Steg dem herefter i rygende varm olie i en gryde i ca. 10 sekunder.
Lad perlespelten afdryppe på køkkenrulle, og drys med salt.
Skyl dild og persille.
Skrub kartoflerne.
Kog kartofler og krydderurter i en gryde med letsaltet vand i 10-12 minutter.
Hæld vandet fra, gem krydderurterne, og lad kartoflerne afkøle.
Pil hvidløg, og blend det sammen med persille, dild og olie i en blender.
Smag krydderurteolien til med salt, peber og citronsaft.
Skyl og nip jordbær, og skær dem i mindre stykker.
Rens radiser, og skær dem i skiver.
Vend kartoflerne i krydderurteolien, og fordel dem på et serveringsfad.
Top med jordbær, radiser og friteret perlespelt, og drys evt. med lidt ærtespirer.
Servér straks.