Drinks & Cocktails

Festlig jordbær-champagne

Pep champagnen op med jordbær og servér en lækker, festlig drink! Den røde, boblende drink er helt perfekt til enhver fejring.
Af redaktionen.9.11.2022
6 personer

Det skal du bruge:

  • 400 g optøede jordbær fra frost
  • 80 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 1 flaske mousserende vin eller champagne, afkølet

Sådan laver du din champagnedrink

  1. Kom jordbærrene i en lille gryde med sukker, vaniljebælg og -korn, og kog ved lav varme i 5-8 minutter, til de er kogt ud.
  2. Mos jordbærrene med en gaffel, og passer dem gennem en sigte. Opbevar lagen på køl, til den skal bruges.
  3. Drys lidt sukker ud på en flad tallerken. Dyp en ren finger i jordbærlagen, smør lidt på hver glaskant, og vend den ned i sukkeret.
  4. Fordel lagen i glassene, og hæld kolde bobler på. Servér straks.

Sponsoreret indhold