De her kokossnitter med saltkaramel er noget af det lækreste, vi har smagt. Den knasende bund, knækket i chokoladen og den flydende karamel smager virkelig skønt med en stærk kop kaffe til!
Af Redaktionen10.11.2020
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.
Bund
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
180 g farin
80 g kokosmel
125 g smeltet smør
Saltkaramel
400 g kondenseret mælk
1 spsk. smør
2 spsk. lys sirup
1 knsp. havsalt
Chokoladeovertræk
150 g mørk chokolade
20 g smør
Sådan laver du kokossnitter med saltkaramel
Bund
Rør eller miks alle ingredienserne sammen. Beklæd en ca. 18 x 25 cm form med bagepapir, og pres massen i den. Bag ved 180 grader i 10 min.
Fyld
Bland alle ingredienserne i en gryde, og varm dem op over svag varne. Rør i massen hele tiden, til den kommer i kog.
Lad massen koge i 5-15 minutter, stadig under omrøring. Rør, til den har karamelagtig konsistens.
Fordel fyldet på den bagte bund. Sæt kagen tilbage i ovnen i 12-15 min. Lad kagen køle helt af.
Chokoladeovertræk
Hak og smelt chokolade, og rør smørret i. Fordel det på kagen. Opbevares i køleskabet.