Bruschetta med ærter, spirer og parmaskinke
Servér disse knasende sprøde forårs-bruschetta til forret – og lad forårsstemningen brede sig.
Uanset om du skal holde påskefrokost eller forårsfest, er det rart med lidt fornyelse på bordet.
Efter en lang og mørk vinter, er stenbidderrogn, ærteskud og purløg kærkomne ingredienser på frokostbordet. I stedet for de klassiske tunge frokostretter har vi fundet seks små delikate og sunde retter, der emmer af forårets komme. Du kan servere én af dem som en forret eller dem alle på én gang som en slags tapasanretning.
Servér disse knasende sprøde forårs-bruschetta til forret – og lad forårsstemningen brede sig.
Stenbiderrogn er en lækker og delkat spise, som også betyder et smag af forår. Det er nemt at tilberede, og du får opskriften lige her på hjemmelavede blinis toppet med stenbiderrogn, avocado, dild og rødløg.
En virkelig nem sommersnack, som gør sig godt som en let forret eller som del af en hel menu med mad på pind.
Laksetatar er en nem forret at trylle sammen, selvom den ser avanceret og flot ud. Servér laksetatar som forret, og middagen kommer helt sikkert godt fra start. Få opskriften her!
I februar og marts er det højsæson for stenbiderrogn, så det gælder om at tænke den perlende delikatesse ind i så mange retter som muligt. Denne opskrift giver dig et velsmagende eksempel på, hvordan man bl.a. kan bruge stenbiderrogn.
Server denne lækre forret næste gang du har gæster. Dild og røget laks er altid en god kombination og ovenpå den lille pandekage giver det den perfekte dessert