Ricotta-parmesan-pandekager med dild og røget laks
Server denne lækre forret næste gang du har gæster. Dild og røget laks er altid en god kombination og ovenpå den lille pandekage giver det den perfekte dessert
Opskrift og14.12.2019foto: Skovdalnordic.com.
6 personer
Pandekager
20 g parmesan
250 g ricotta
2 spsk. hvedemel
1 æg
½ tsk. salt
20 g frisk dild + lidt til pynt
1 æggehvide
25 g smør
Pynt
200 g røget laks
1 lille rødløg
2 spsk. cremefraiche 18 %
Pandekager - sådan gør du
Riv parmesanen fint.
Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg. Tilsæt salt.
Hak dilden, og rør den i dejen.
Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
Steg små pandekager i smør.
Pynt
Hak rødløget fint.
Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg.