Forbinder du grillmad med røde pølser, kartoffelsalat og lange, lyse sommeraftener? Så er du ikke alene En ny undersøgelse viser, at meget få danskere griller uden for sommersæsonen, og to ud af tre griller kun på fridage og ved festlige lejligheder. Undersøgelsen, der omhandler grillvaner, er udarbejdet af YouGov for grillproducenten Char-Broil og foretaget blandt 500 danskere. Det er ærgerligt, at danskerne ikke bruger grillen lidt mere, hvis du spørger madblogger og tidligere Masterchef-deltager Thomas Alcayaga. Han mener, der er mange fordele ved at grille efterår, vinter og forår - og ikke mindst ved at gøre grillen til et fast redskab i hverdagen. ”Det overrasker mig, at så få danskere har fået øjnene op for, at grillen er det perfekte redskab til den hurtige hverdagsmad. Det er nemlig hurtigt og praktisk at grille, og så sviner det mindre i køkkenet,” siger Thomas Alcayaga. SE OGSÅ: Alle vores opskrifter på grillmad her