Den moderne variation af en regnbue-is rummer smagskombinationer, som sender såvel store som små i ishimlen. Denne regnbue-is består af en lækker kombination af lakrids, hvid chokolade og hindbær - en moderne udgave af en gammel klassiker. Mængden af hvid chokolade blandet med piskefløde, gør denne regnbue-is vidunderlig cremet og lækker.
Vild med regnbue-is? Få flere opskrifter på hjemmelavet is her!
I denne opskrift på regnbue-is er der anvendt en ismaskine. Den kan godt undværes, men du får et meget mere cremet resultat og en mere lækker regnbue-is med en ismaskine, og så slipper du for at røre i isen hver halve time.
Sæt gerne serveringsglassene i fryseren en times tid, inden du går i gang med din regnbue-is. Så er de iskolde og får ikke isen til at smelte, når du fylder den i.
Regnbueis med hindbær, hvid chokolade og lakrids
(10 personer)
200 g hvid chokolade
½ dl piskefløde
50 g lakridssirup, fx fra Johan Bülow
2½ dl minimælk
200 g hvid chokolade
½ dl piskefløde
50 g sukker
250 ml minimælk
230 g hindbær
150 g sukker
1 dl piskefløde
1 dl mælk
1 citron
Læs også: De 5 bedste is i København!