(6-8 personer)
Bund:
175 g smør el. margarine
175 g farin
3 æg (gerne små)
210 g mel
1 tsk bagepulver
¾ dl kold kaffe
50 g grofthakkede valnødder
ca. 2 spsk stærk, kold kaffe (tilsat lidt sukker)
Creme:
250 g mascarpone (stuetemperatur)
250 g græsk yoghurt
100 g flormelis
3 spsk farin
1 tsk pulverkaffe
Drys:
Kakao- eller cappuccinopulver
Bund: Rør smør og farin blødt og tilsæt æggene et ad gangen. Bland melet med bagepulver og rør det sammen med æggemassen. Rør til sidst kaffen og valnødderne i dejen. Fordel den i en smurt springform og bag kagen i ca. 35 min. ved 180°. Tag kagen ud og køl den af i formen. Når kagen er helt kold, flækkes den i to bunde, der dryppes med lidt kaffe.
Creme: Pisk ingredienserne til cremen sammen med en håndmikser, så det danner en luftig creme. Fordel ca. ¾ af cremen mellem bundene og smør resten af cremen ud på den øverste bund (nu toppen af kagen). Drys kagen med lidt kakao- eller cappuccinopulver til sidst. Opbevar kagen køligt.