Desserter og kager

Brownies opskrift med bid

Denne brownies opskrift fra dessert-eksperten Maja Vase er altid en topscorer! Få hele opskriften herunder!
Onsdag d. 3. juni 2020 (Først udgivet: d. 27. februar 2013) - af Maja Ambeck Vase / Foto: Maja Ambeck Vase3.06.2020

Mon ikke det vil glæde kage-hjertet med en god brownies opskrift? Herunder får du i hvert fald opskriften på en virkelig god brownie.

SE OGSÅ: Nem og sund banankage

Brownies opskrift

Det skal du bruge

  • 90 g smør
  • 90 g mørk chokolade
  • 1 1/2 æg
  • 1 ¾ dl sukker
  • ¾ dl mel
  • ¾ dl kakao
  • En håndfuld hindbær
  • Lidt havsalt

Sådan gør du

  1. Smelt smør og mørk chokolade over vandbad.
  2. Pisk sukker og æg let og luftigt.
  3. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen. Sigt mel og kakao i.
  4. Hæld dejen i en form (cirka 18 x 22 cm) foret med bagepapir.
  5. Stik hindbær ned i dejen.
  6. Drys lidt havsalt ud over kagen.
  7. Bag kagen i cirka 35 min ved 180 grader. Lad den køle af natten over.
  8. Skær de færdige brownies ud i små mundfulde.

Lyst til mere kage?

Prøv denne lækre citrontærte med marengs, som er en elegant fransk klassiker, der på én gang er sød og syrlig. Server den som dessert eller til eftermiddagsteen. Få opskriften her!

Sponsoreret indhold