Mazarinkage med frugt i form af hindbær og ribs er den perfekte kombination af noget sødt og noget friskt. Vi har valgt at bruge hindbær og ribs i denne opskrift på mazarinkage, men du kan sagtens vælge sæsonens frugt eller bær. Hovedreglen er, at det skal være frisk frugt, og at du skal vælge to smagsvarianter, der adskiller sig fra hinanden, men samtidig passer sammen.
Prøv også: Mazarinkage med frugt fra "Den store bagedyst"
8 til 10 stykker
CITRONCREME:
Mere sommermad: 10 grillretter
Sådan laver du mazarinkage med frugt
Citroncreme: Rør yoghurt med flormelis og fintrevet skal og saft fra citron til en glat creme. Smag evt. til med lidt ekstra flormelis og citronskal. Sæt cremen på køl, indtil den skal bruges. Den har godt af at trække lidt, så smagen fra citrusskal bliver ekstra tydelig. Servér citroncremen til den lune mazarinkage med hindbær og ribs, og drys med friske mynteblade.